Tippek a hatékony munkavégzéshez!

Életünk legnagyobb részét a munkahelyen töltjük. Ez alatt a hosszú idő alatt bizony érdemes néhány praktikát elsajátítani, mellyel gördülékenyebben, hatékonyabban tudod elvégezni a munkádat, ezáltal megkönnyítve az életedet is. Hiszen, ha folyton motiválatlan vagy, idegeskedsz, hogy nem, hogy nem tudod időben elvégezni az adott feladatot, az az egészségedre is kihathat! Most viszont adunk néhány tippet a hatékony munkavégzéshez!

Legyen rend és tisztaság!

Az első tippünk, hogy magad körül mindig legyen rend és tisztaság! A dolgozó asztalodon csak a legfontosabb dolgok legyenek, a körülötted lévő polcokon rendben legyenek az iratok, valamint az asztal mindig csillogjon a tisztaságtól!Apró dolgoknak számítanak, mégis az, hogy ilyen „steril” környezetben dolgozol, rendkívül sokat számít. Sokkal motiváltabb leszel, és sokkal jobban fogsz tudni koncentrálni a munkádra. Csak tegyél egy próbát!

 

 

kép: unsplash.com

Ha home officeban dolgozol, akkor ez duplán annyira fontos, hiszen otthoni környezetben hamarabb hanyag lehet az ember. Sőt ahhoz, hogy otthonról dolgozz, még nagyobb motiváltság szükséges, úgyhogy érdemes mindig elpakolni, hogy a rumli ne legyen plusz egy hátráltató tényező.

Az íróasztali rend megtartásához nagy segítség lehet az OfficeMarket webáruházban kapható asztali rendező, míg a dokumentumokat az iratrendezőkben érdemes tárolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis mozgás senkinek nem árt!

A napi 8 óra ülőmunka bizony komoly egészségügyi problémákat okozhat. Figyelj arra, hogy mindig helyesen ülj, annak érdekében, hogy a megelőzd a derék- és hátfájdalmak, valamint iktass be egy kis mozgást munka közben. Ha adott az irodai szék, a helyes üléshez szerezz be egy háttámaszt!

 

 

 

 

 

 

 

Ajánljuk a FELLOWS deréktámaszt az OfficeMarket kínálatából, mely az innovatív formájának köszönhetően, kényelmet biztosít számodra. Állítható kapoccsal van ellátva, így rendkívül könnyű felszerelni bármely dolgozó székre. 

Ha az ülés már kényelmes, tarts óránként legalább 5-10 perc szünetet, amíg elmész a mosdóba, sétálsz egyet a folyosón és lenyújtod a hátadat. A nyújtás rendkívül nagy segítség lehet a munka során, hiszen felfrissít és ellazítja a hátizmaidat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép: pexels.com

További jó tanácsunk, hogy ebédszünet után ne a kávé után nyúlj, hanem sétálj egyet az iroda körül a friss levegőn! Míg mások a kávétól vagy energiaitaltól várják a felfrissülést, Te mozogj! Hiszen ennyi még pont belefér a szünetbe, nem igaz?

Ezekkel a kis tippekkel garantáltan hatékonyabban fogod tudni elvégezni a munkádat, koncentráltabb és motiváltabb leszel egész nap!

Fogadd meg őket Te is, és nézz szét az OfficeMarket webáruház kínálata között, ha további irodai felszerelésre is szükséged lenne.

 

Előző blogcikkünket itt olvashatod: Dolgok, amiket egy újonnan nyílt irodába mindenképpen szerezz be

 

Üdvözlettel,

OfficeMarket csapata

www.officemarket.hu