Barion Pixel

OfficeMarket Irodaszer Blog

Irodaszer blog: hírek, információk érdekességek az OfficeMarket blogon

Az OfficeMarketnél figyelünk arra, hogy minden információt megkapj a termékekről, ezzel is segítve azt, hogy kiválaszthasd magadnak a legmegfelelőbbet. Az OfficeMarket blogján hétről-hétre hozunk újabb bejegyzéseket, szóval ne felejts el visszatérni időnként, hiszen így nem maradsz le semmilyen újdonságról.

Észrevetted már, mennyire széles kínálattal rendelkezik a webáruházunk? Hiszen itt nem csak irodabútorokat, irodaszereket, különböző kiegészítőket, papírárukat vásárolhatsz meg, hanem olyan különlegességeket is, mint a konyhai kisgépek, élelmiszerek, italok, sőt, tisztítószerből is több, mint 150 termék vár arra, hogy kiválaszd közülük azt, amire éppen szükséged van, megrendeld, majd várd a futárt, aki kiszállítja neked őket. Éppen a termékek sokszínűsége miatt a blogon is több különböző témában találhatsz cikkeket, bejegyzéseket.

Az iskolakezdés minden szülőnek macerás tud lenni, ezért is készült néhány cikk ebben a témában, hiszen így segítséget nyújthatunk például abban, hogy milyen a jó iskolatáska, hogyan válasszunk minőségi iskolaszereket, vagy hogy egyes iskolaszereknek mi a hasznuk. Azonban ha még nincs gyermeked, akkor is több olyan bejegyzés vár  rád a blogon, ami érdekelhet: hogyan teremthetsz kellemes hangulatot a néha túl szürke, élettelen irodában? Hogyan rendszerezd egyszerűen és átláthatóan az iratokat, papírokat? Milyen irodaszer kell egy munkahelyre? Milyen módon és hogyan tárold a digitális anyagaidat biztonságosan? Ezekre a kérdésekre választ kaphatsz az OfficeMarket blogjában, csupán át kell nézned néhány bejegyzést.

Ha pedig ez nem lenne elég, a cikkek segítségével olyan érdekes dolgokról is olvashatsz, mint az, hogy milyen is volt az élet a ceruza megjelenése előtt, milyen érdekes tények léteznek a golyóstollakról, vagy épp hogyan kezdődött a papír írószer gyártás története.

Ha pedig Te is kávérajongó vagy, akkor megéri elolvasni a 10 érv a kávéfogyasztás mellett és a Kávézási szokások a nagyvilágból című cikkeket, hiszen ezekből számos olyan érdekes, meglepő dolgot tudhatsz meg, amire ezelőtt még csak nem is gondoltál.

Csökkentenéd a rezsiköltséget az irodában?

2022. 11. 25. 08:29:00

A rezsicsökkentés kérdése most sokakat foglalkoztak az új szabályozások és árak mellett, hogy hogyan lehetne ezeken a költségeken faragni, de már az is elég lenne, ha az eddigieknél nem lenne magasabb. Ilyenkor érdemes átnézni, megvizsgálni az eddigi közüzemi számlákat, átnézni a költségeket. 

Környezetbarát iroda - de hogyan?

2022. 11. 18. 11:00:00

Minden változás belülről indul, és nincs is jobb alkalom, mint a most, egy környezetbarát irodai környezet bevezetésére! 

Először a cégvezető fejében kell, hogy meglegyen az elhartározás ezzel kapcsolatban (is). 

Sok cégtulajdonos és befektető azonban habozik a zöldre váltásban. Abban a tévhitben élnek, hogy a környezetbarát üzleti gyakorlat több pénzbe kerül.

Újrahasznosított karácsonyi dekoráció az irodai/otthoni szemétből

2022. 11. 11. 10:00:00

Mindannyian ismerjük azt az érzést, mikor november közepén belépünk a helyi áruházba vagy a diszkont kiskereskedésbe, hogy beszerezzünk pár háztartási cikket, és az „arcunkba robban” a Karácsony! Sőt, gykran már november elejétől átélhetjük ezt az érzést, vásárlás közben. 

Hogy ne feledjük, miről is van szó, már a bejáratnál halmokban állnak a csokimikulások is. 

10 praktikus módszer az irodai rezsicsökkentésre!

2022. 11. 07. 14:44:10

Olvasási idő: 6-7 perc

Nehéz idők előtt állnak az üzemeltetők: a 2022-es és a 2023-as esztendő valószínűleg próbára teszi  cégeket, cégvezetőket. Az ugrásszerűen megnövekedett üzemeltetési költségek kitermelése nem könnyű, így ilyenkor a szűk keresztmetszetek megkeresésével is próbálkozhatunk. Tíz, jól használható öletet adunk, mivel, milyen módszerek alkalmazásával érhető ez el – igazán hatékonyan:

Kreatív halloweeni sütemények az irodába vagy otthonra

2022. 10. 30. 08:00:00

A Halloween-el kapcsolatban kétféle álláspont ismeretes. Mi most a viccesebb oldaláról közelítjük ezt meg, sőt, különös módon, érdekes édességek, sütemények ötleteivel jövünk! Kérlek, oldasd el, lehet, hogy te is mosolyogni kezdesz, sőt, lehet, hogy kedvet is kapsz egy kis kreatív otthon sütéshez - hidd el, a kollégák az irodában is imádni fogják, nagyot nőhet a népszerűségi indexed!

A digitális könyvelés előnyei - Csökkentsük ökolábnyomunkat!

2022. 10. 24. 14:42:42

A digitális könyvelés manapság 2022-en már gyorsan elterjedt a nagy cégek körében. A fejlett számviteli szoftverek bevezetésével manapság egyre több vállalkozás szeretné kihasználni ezt a lehetőséget. Ezek előnyeiről olvashat a következőkben. Felsorolunk 5 + 1 érvet, miért is helyezd át te is, költséghatékony módon céged pénzügyeit, online formába. .  

Fogyás a munkahelyre sétálással!

2022. 10. 09. 00:00:00

Sportolni eleve nehéz nekikezdeni… Hát még ha sötét van, hideg van, nyírkos minden, és csak nagykabátban érzed jól magad a szabadban! A szeszélyes időjárásról nem is beszélve, hol esik, hol fúj, hol egyszerre mindkettő, hol meleg és párás a levegő, de egyik sem ideális állapot sem egy szabadtéri edzéshez, sem ahhoz, hogy fogjuk magunkat és elinduljunk az edzőterembe.

Hogyan készülj fel az őszi és téli időkre az irodában?

2022. 10. 07. 08:00:00

Ahogy beköszönt az őszi idő, lehűl a levegő és a táj is új színeket ölt magára, úgy az emberek hangulata is ehhez igazodik. Jobban szeretnek bekuckózni, forró italokat iszogatni és töményebb, csokisabb édességeket fogyasztani a jeges italok és hűtött finomságok helyett.

Mire jó egy babzsákfotel - akár az irodában is?

2022. 09. 30. 09:00:00
A munkahelyi babzsákokkal kapcsolatban többeknek is a kreativitás szó jut az eszébe - és ez nem véletlen, nem alaptalan: a megszokásoktól való eltérés, a klasszikus irodai kötöttségek elhagyása kedvezhet a formabontó ötleteknek!

5+1 agyserkentő étel, ami segíti a koncentrációt!

2022. 09. 22. 13:49:00
Az irodában eltöltött munkaidő jó esetben hosszú koncentrációval jár. Időszakonként kell egy kiss felfrissülés, az 5 percnyi szüneten kívül is. Ebben acikkünkben ezekre próbálunk hasznos tippeket adni: