Barion Pixel

OfficeMarket Irodaszer Blog

Irodaszer blog: hírek, információk érdekességek az OfficeMarket blogon

Az OfficeMarketnél figyelünk arra, hogy minden információt megkapj a termékekről, ezzel is segítve azt, hogy kiválaszthasd magadnak a legmegfelelőbbet. Az OfficeMarket blogján hétről-hétre hozunk újabb bejegyzéseket, szóval ne felejts el visszatérni időnként, hiszen így nem maradsz le semmilyen újdonságról.

Észrevetted már, mennyire széles kínálattal rendelkezik a webáruházunk? Hiszen itt nem csak irodabútorokat, irodaszereket, különböző kiegészítőket, papírárukat vásárolhatsz meg, hanem olyan különlegességeket is, mint a konyhai kisgépek, élelmiszerek, italok, sőt, tisztítószerből is több, mint 150 termék vár arra, hogy kiválaszd közülük azt, amire éppen szükséged van, megrendeld, majd várd a futárt, aki kiszállítja neked őket. Éppen a termékek sokszínűsége miatt a blogon is több különböző témában találhatsz cikkeket, bejegyzéseket.

Az iskolakezdés minden szülőnek macerás tud lenni, ezért is készült néhány cikk ebben a témában, hiszen így segítséget nyújthatunk például abban, hogy milyen a jó iskolatáska, hogyan válasszunk minőségi iskolaszereket, vagy hogy egyes iskolaszereknek mi a hasznuk. Azonban ha még nincs gyermeked, akkor is több olyan bejegyzés vár  rád a blogon, ami érdekelhet: hogyan teremthetsz kellemes hangulatot a néha túl szürke, élettelen irodában? Hogyan rendszerezd egyszerűen és átláthatóan az iratokat, papírokat? Milyen irodaszer kell egy munkahelyre? Milyen módon és hogyan tárold a digitális anyagaidat biztonságosan? Ezekre a kérdésekre választ kaphatsz az OfficeMarket blogjában, csupán át kell nézned néhány bejegyzést.

Ha pedig ez nem lenne elég, a cikkek segítségével olyan érdekes dolgokról is olvashatsz, mint az, hogy milyen is volt az élet a ceruza megjelenése előtt, milyen érdekes tények léteznek a golyóstollakról, vagy épp hogyan kezdődött a papír írószer gyártás története.

Ha pedig Te is kávérajongó vagy, akkor megéri elolvasni a 10 érv a kávéfogyasztás mellett és a Kávézási szokások a nagyvilágból című cikkeket, hiszen ezekből számos olyan érdekes, meglepő dolgot tudhatsz meg, amire ezelőtt még csak nem is gondoltál.

Sikeres prezentáció: a maradandó benyomás eszközei

2023. 03. 09. 14:18:00

A sikeres prezentáció nem csupán az információnyújtásról szól, hanem arról is, hogy le tudd kötni a hallgatóság érdeklődését és meggyőzd őket.

Illóolajok hatása a testedre, lelkedre és a környezetedre

2023. 02. 24. 08:38:00

Az illóolajok hatása hihetetlen természeti erőforrásukban rejlik. Ezeket az értékes olajokat évezredek óta használják terápiás előnyeik miatt. Az ókori Egyiptomtól a modern aromaterápiáig ezeket a kivonatokat az egészség és a jólét fokozására való képességük miatt becsülték.

9 tipp arra, hogy a te gyermeked is átélje a természet szépségét!

2023. 02. 21. 11:46:13

Egész nap az irodában dolgozol, majd hazamész és ott is a lakásban vagy házban végzitek el a mindennapi teendőket. Természetes, ha hétvégén inkább a szabadba vágyakozol, de mi van akkor, ha a gyerekeket nem olyan egyszerű kicsalogatni?

Miért hasznos a rajzlapok, írólapok és vázlatfüzetek használata?

2023. 02. 15. 13:28:00

A rajzlapok, írólapok és vázlatfüzetek igencsak praktikus eszközök mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. A kreativitás fejlesztésétől kezdve a projektek kidolgozásához szükséges felületek biztosításáig ezek a tárgyak számos célt szolgálhatnak.

Naptárazd be az irodát/otthonod!

2023. 02. 10. 09:12:00

Ha szeretsz sok programot szervezni, és/vagy a munkában is mindig sok meetinget, különböző időpontokat kell megjegyezned, akkor a naptárak nálad elsődleges szerepet játszanak!

Viszont többféle naptár és határidő napló is létezik, és hogy neked melyikre van szükséged, azt több tényező is befolyásolhatja!

Hogyan fejleszti gyermekedet az, ha gyurmával játszik?

2023. 01. 19. 08:20:00

Ahhoz, hogy a gyerekeknek kialakuljanak az alapvető készségeik, mint a fogás, a kéz és láb koordinációja, az alakzatok felismerése, alkotása, színek megismerése, stb., sokat kell játékosan tanulni velük, vagyis már a játékok és könyvek is segítenek ezeknek az elsajátításában.

Hogyan teremtsünk otthonos irodai környezet?

2023. 01. 10. 00:00:00

Otthonos irodai környezet kialakításával a munkahelyünkön töltött időt is élvezetessé tehetjük. Melyikünk ne szeretne olyan inspiráló légkörben dolgozni, ami a teljesítményére is pozitív hatással van?

5 érv a kézírás gyakorlása mellett

2023. 01. 08. 00:00:00

A kézírás gyakorlása évszázadok óta az oktatás egyik alapköve.
Az utóbbi években kezdett háttérbe szorulni a szerepe, mivel a technológia átvette az írásbeli kommunikáció elsődleges eszközét. A számítógépek és az okostelefonok térhódítása ellenére azonban még mindig számos jó ok van arra, hogy tudatosan gyakoroljuk a kézírást - gyermekek és felnőttek egyaránt.

Munka-magánélet: hogyan lesznek egyensúlyban?

2023. 01. 05. 00:00:00

Munka-magánélet: gyakran gondolunk úgy a köztük lévő egyensúlyra, mint a munkával töltött idő és az egyéb, nem munkahelyi tevékenységekre fordított idő közötti kompromisszum. Miért fontos ennek a balansznak a megteremtése?

Bolygóbarát szilveszteri partikellékek

2022. 12. 28. 00:00:00

Eldobható tányérok, lufik, rengeteg műanyag, hogy csak néhányat említsünk azok közül a kellékek közül, amelyek nem túl barátságos eszközei a fenntartható földi létnek. Szerencsére számos módja van annak, hogy egy hagyományos évzáró bulit “zölddé” alakítsunk!