Ezeket szerezd be az irodádba az őszi/téli szezonban!

Az ősz beköszöntével az esős, hűvös napok száma is megnövekedett. Így számos olyan dolog van, amiket érdemes beszerezned az irodádba, melyekkel kényelmesebbé, otthonosabbá varázsolhatod kollégáid és ügyfeleid számára. Lássuk, melyek ezek!

Mindenek előtt, a legfontosabb dolog a kabátakasztó!

Ebben az időszakban már mindenki kabátot hord, melytől az irodába beérve azonnal megszabadul. Hogy ne az irodai székek háttámláján éktelenkedjenek a ruhadarabok, ezzel rontva az iroda minőségét, érdemes ruhafogasokatbeszerezni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy letisztult modern irodába a fémvázas ruhafogasokat ajánljuk. Az ORIONE ezüst fogas fém vázzal és fa gombokkal van felszerelve. 4 db kabátakasztó és ugyanennyi kisakasztó teszi lehetővé a kabátok elhelyezését. Az esernyőtartó része pedig remek szolgálatot tehet ezekben az esős napokban.

 

 

 

 

 

Műanyag, fém és acél esernyőtartót külön kategóriában is találsz az OfficeMarket webáruházban.

Hogy fenntarthasd az iroda tisztaságát, ne feledkezz meg a lábtörlőről sem, mely rendkívül fontos ezekben az évszakokban!

 

 

 

 

 

 

 

 

Az őszi/téli hónapokban a nappalok egyre rövidülnek, így elég hamar lámpát kell kapcsolni. Ehhez mindenképpen szükséged lesz az irodai világításon túl, asztali- vagy állólámpákra is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ezüst színű EGLO Firmo asztali lámpa tökéletes a modern irodákba! Asztalra rögzítve használható, így a dolgozóasztalról sem veszi el a helyet.

Az állólámpákat a tárgyalószobákba, kisebb irodahelyiségekbe ajánljuk. Válassz ízlésednek megfelelő darabot élvezd a fényáradatot!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a plusz világítások nem csak a dolgozók munkáját könnyítik meg, de az irodát is otthonosabbá tudják varázsolni.

A hűvös napokon nincs is jobb, mint egy bögre, forró teával, kávéval vagy forrócsokival felmelegedni és feltöltődni egy kicsit.

Töltsd fel az irodai konyhaszekrényt mindenféle meleg italokkal, hogy mindenki ízlését kielégíthesd!

A közös, délutáni teázás a kollégákat is összehozza, így még a munka is jobban fog menni!

 

 

 

 

 

 

 

Arról nem beszélve, hogy az ügyfelekben is jó benyomást kelthetsz, ha az ásványvízen túl, valamilyen forró itallal is kínálod.

Varázsolj egy szerethető munkakörnyezetet ezekkel a felszerelésekkel az irodádba, és szerezz be mindent egy helyen az OfficeMarket webáruházban!

Ne feledd, ha regisztrált felhasználóként teszed mindezt, a hűségpontokat is gyűjtheted! Ezeket pedig egy későbbi vásárlás alkalmával fel tudsz használni!

Részletes információkért a hűségpont rendszerünkről itt tájékozódhatsz: https://www.officemarket.hu/huseg-program

 

Előző blogcikkünket itt olvashatod: Hogyan védheted adataidat?

 

Üdvözlettel,

OfficeMarket csapata

www.officemarket.hu