Dolgok, amiket egy újonnan nyílt irodába mindenképpen szerezz be

Dolgok, amiket egy újonnan nyílt irodába mindenképpen szerezz be

Vállalkozásoddal irodába költöztök? Netán a jelenlegi helyet kinőtte a céged? Akkor érdemes tovább olvasnod, hiszen most megtudhatod, hogy melyek azok az alap dolgok, amelyeket mindenképpen be kell szerezned!

Irodabútorok

Ha üres irodába költözöl, az első és legfontosabb természetesen a minőségi irodabútor megvásárlása.

Érdemes egységes bútort választanod, melyek illeszkednek a vállalkozásod arculatához is. Az OfficeMarket webáruházunkban széles választék között válogathatsz. Ilyen ez kőris íróasztal is, amely alá akár egy kisméretű, fiókos szekrényt is be tudsz helyezni. Laplábainak köszönhetően pedig észre se lehet majd venni, hogy két különálló bútorról van szó.

 

 

 

 

 

 

 

 

És hogy milyen szekrényt válassz hozzá? Mit szólsz ehhez kőris, görgős konténerhez

 

 

 

 

 

 

 

 

Színben és méretben is tökéletesen passzolnak egymáshoz, így egységes lesz a leendőd irodád is.

Hogy legyen mire leülni, kollégáid számára válassz kényelmes forgószéket.

A kényelem ugyanis az egyik legfontosabb dolog, hiszen a diszkomfort érzés a munkára is kihathat. Így az ergonomikus kialakítású forgószékeinket ajánljuk, melyek a helyes ülést is biztosítják.

 

 

 

 

 

 

 

 

Irodai papíráru

Ha a tökéletes irodai bútorokat már beszerezted, a papír termékeken a sor. fénymásoló papírt érdemes első körben beszerezned, mely alapfelszerelés egy irodában.

 

 

 

 

 

 

A fontos dokumentumokat valamiben tárolni is kell, így az iratrendező legyen a következő a listádon. Ez lehet tokos, gyűrűs vagy akár függőmappa tároló is. Az OfficeMarketen garantáltan rátalálsz a számodra legjobb termékre!

 

 

 

 

 

 

 

Flipchart táblák

Ahhoz, hogy fejlődni tudjon a vállalkozásod, érdemes rendszeresen meetinget tartanod a munkavállalóiddal. Ehhez pedig mindenképpen szükséged lesz flipchart táblára, melyen jól tudod szemléltetni az egyes, megoldandó feladatokat, problémákat.

 

 

 

 

 

 

 

Ezekre a táblákra speciális táblamarkerekkel lehet írni, a felületük szárazon törölhető, valamint felső részéhez könnyen lehet rögzíteni nagyméretű papírlapokat, melyek ezáltal lapozhatóak is lesznek.

Irodaszerek

Mindezek után már csak az apróságok hiányoznak. Ilyen az írószer, gémkapocs, tűzőgép vagy asztali rendezők. Ezeket mind-mind megtalálod az OfficeMarket kínálata között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az OfficeMarkettel gyerekjáték az iroda berendezése, hiszen nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

 

Előző blogcikkünket itt olvashatod: Ezeket szerezd be az irodádba az őszi/téli szezonban!

 

 

Üdvözlettel,

OfficeMarket csapata

www.officemarket.hu