Barion Pixel

Indul a szeptember, vissza az iskolába!

2022. 09. 12. 09:23:00
Indul a szeptember, vissza az iskolába!

Az iskola kezdetével az intézményeknek is fel kell készülni a nebulók érkezésére, vagyis beszerezni azokat a kellékeket, amiket a mindennapokban használni kell, a tavalyi eltűnt/elhasználódott/elfogyott, vagy az újítás szellemében jól jönne egy modernebb darab belőle.Szóval, az intézményeknek sem egyszerű az újraindulás! 

Webáruházunkban megtalálod a legfontosabb irodaszereket, amiket érdemes beújítani, hogy zökkenőmentesen folyjon a tanítás egész évben, és egy jó kezdő csomaggal indulhass! Ezeket kifejezetten iskoláknak állítottuk össze.

Másolópapír, nyomtatópapír. 

Igen, tudjuk, hogy ez a legunalmasabb felszerelés, ugyanakkor egy tanárnak rengeteg nyomtatni valója akad az év során. Témazárók, röpdolgozatok, feladatlapok, amiket a tanóra alatt végez el a diákokkal, és sok adminisztrálásból eredő dokumentum is nyomtatásra kerül. Sajnos, mint sok más irodaszernek, ennek is megemelkedett az ára az utóbbi időkben. 

A papír általános drágulása mögött több ok húzódik. Egyrészt, az elmúlt évek járványai miatt alatt ugrásszerűen megnőtt az online rendelések száma. Ezzel párhuzamosan, a csomagolóanyagok iránt is óriási lett a kereslet. Ehhez járul még hozzá az a tendencia is, hogy egyre több országban száműzik az egyszer használatos műanyagokat, amelyeket sok esetben papírtermékekkel váltanak ki.

Ezenfelül nőttek a kínai szállítási költségek, ezért kevesebb import érkezik onnan, ami bizonyos termékek esetében átmeneti hiányt okozott, és az onnan érkező import kiesését európai beszállítóktól kellett pótolni.  

Hogy folyamatosan biztosítva legyen a készlet, rendeld meg rendszeresen webáruházunkból, vagy kérj nagyobb készletet, ami biztosan kitart hosszabb ideig!

másolópapír, nyomtatópapír - officemarket.hu

Tábla- és flipchart marker készlet mágneses táblatörlő szivaccsal

Ha van olyan tábla, amire alkoholos filccel is írni lehet, akkor a fekete és színes tollak folyamatos hiányával találkozhatsz. A mindennapos használatban gyorsan elkopnak, ráadásul ha rosszul lett visszazárva a teteje, akkor ki is száradhatnak, ami megrövidíti az életét.

Egy mágneses szivacs is tartozik a készlethez, amivel könnyedén letörölheted, ha elrontottad, vagy az óra végeztével egy-kettőre tisztává varázsolhatod a táblát a következő tanár számára.

A különböző színekkel pedig jó elkülöníteni az információkat, esetleg ábrázolásra is jók, hogy a tanulók vizuálisan is lássák a lényeget. Pl.: kiemelni egy évszámot, diagrammon másik színnel jelölni az eredményt vagy a vizsgált területet, vagy bizonyos feladatoknál is praktikus a hiányzó mondat kitöltésénél, egy matematikai egyenlet eredményénél vagy befejezésénél, stb. Kérlek, nézd meg ezt a készletet, itt.

Tábla- és flipchart marker készlet mágneses táblatörlő szivaccsal

Fehér tábla, mágneses

Az alkoholos filc ehhez a táblához lett kitalálva, szóval ha nincs még ilyen tábla az osztálytermedben, akkor érdemes akár saját beruházásként is megvásárolni, mert sokat segít az oktatásban.

Mágneses tábla révén akár illusztrációként képeket is ragaszthatsz rá, hogy vizuálisan tudd szemléltetni az anyagot, így az anyagot is könnyebben befogadják a tanulók.

Előnyös tulajdonságai:

  • karcálló felület, extra síma, 

  • tartós alumínium keret, szürke, lekerekített sarokelemek

  • mérsékelt tükröződés

  • újrahasznosítható

mágneses fehér tábla, tanításhoz, bemutatókhoz - officemarket.hu

Táblakréta

Ha egyáltalán nincsen és nem is tervezitek a fentebb említett, mágneses tábla beszerzését, akkor a hagyományos táblán is meg lehet oldani a vizuális szemléltetéseket színes táblakrétával!

Webáruházunkban mind a színes, mind a fehér kapható, így változatosabb lesz az oktatás, és a diákok is jobban odafigyelnek az eltérő színekre, amivel hangsúlyozhatod egy-egy rész fontosságát.

táblakréta, színes és fehér - officemarket.hu

Köszönöm, hogy elolvastad írásunkat, kérlek, nézz szét webáruházunkban: