Barion Pixel

Amire szükséged lehet, ha webáruházad van

Amire szükséged lehet, ha webáruházad van

A koronavírus járvány óta sokan kezdtek vállalkozásba, ezek közül is a legtöbb a webáruházak létrehozása volt. Rengeteg webshop nyitott meg az elmúlt 2 évben, viszont az alapvető, jogi formulákon kívül mire lehet szüksége egy otthoni, online vállalkozásnak, hogy gond nélkül működjön?

Erre hoztunk nektek pár kelléket, ami jó, ha nektek is kéznél van a rendeléseknél!

Dobozok

Először is, valamiben ugye fel kell adni a terméket, amiből jó, ha több is van készleten, hogy ne legyen hiány nagyobb mennyiségű megrendelésnél.

A dobozok különböző méretekben is kaphatóak, ez a termékedtől függ, mekkora helyre van szüksége, törékeny-e, illetve egy vagy több termék is kerül-e abba a csomagba, amit küldesz. Mindezt figyelembe véve az sem baj, ha több méretű kartondoboz áll a rendelkezésedre, így kedvedre válogathatsz a csomagolások között attól függően, mire van szükséged.

https://www.officemarket.hu/kartondobozok

Kartondoboz 39,2x29,2x25 cm, 1/8 (CSR01)

 

Légpárnás fólia

Most pedig következzen a termék becsomagolása!

Miután megvan a doboz mérete, amibe biztosan belefér a termék, csomagoljuk be magát az árut is, hogy ne érje sérülés. A légpárnás fólia tökéletes erre a célra, ez az az anyag, amit gyerekként imádtunk pattogtatni, miután szüleink kicsomagolták belőle a törékeny és értékes tárgyat.

Ahogy régen is, most is megvédi a nagyobb ütésektől, karcolásoktól és törésektől a belecsomagolt portékát, amit még egy doboz is megvéd a szállítás során. 

https://www.officemarket.hu/legparnas_foliak

Légpárnás fólia, 1m x 100m (CSL01)

 

Térkitöltő hab

Szintén egy praktikus és nagyon hasznos kellék, főleg, ha törékeny termékekkel kereskedsz. Hogy biztosan megóvd a megvásárolt terméket az esetleges törésektől vagy repedésektől, érdemes az alsó részt térkitöltő habbal feltölteni, illetve miután belekerült az áru a dobozba, a tetejére és az oldalához is tegyünk belőle. 

Még ez sem garancia, hogy a futár nem tud olyat tenni vele, amivel tönkreteszi, de sokkal nagyobb eséllyel érkezik meg sértetlenül a csomag, mintha nem használnánk ezt az előnyös kis találmányt. 

https://www.officemarket.hu/terkitolto_hab

Térkitöltő hab, 0,5 m3 (CSPTER)

 

Csomagzáró gép

Ha végeztünk a csomag elkészítésével, akkor ideje lezárni azt!

Ne vacakolj a ragasztószalaggal, ha egy kis gép segítségével ez sokkal könnyebben és gyorsabban is elvégezhető. Nem kell kimérned, milyen hosszú csíkra van szükséged, vagy ügyelni rá, hogy egyenesen húzd rá a doboz tetejére. Ráadásul a kezünket is könnyen elvághatja a széle, ha nem figyelünk, összegyűrődik az oldala, vagy hamarabb leragad, ahogy azt szeretnénk. 

A saját életed könnyíted meg vele, és a munkád idejét is rövidíti, ha ezt egy csomagzáró géppel csinálod. Elindulsz az elején, és egyetlen mozdulattal végig húzod a doboz tetején. 

Kész is a csomag, viheted is feladásra!

https://www.officemarket.hu/csomagzaro_gep

Csomagzáró gép, 50 mm, DONAU (D7884)

 

Légpárnás boríték

Ha viszont kisebb termékekkel kereskedsz, amihez nem kell doboz, akkor egy légpárnás tasakban is szállíthatod a csomagot. 

Elég csak belehelyezned az árut, felírni rá a címet, és jól lezárni, hogy ne essen ki belőle. Érdemes olyan termékeket küldeni ebben, ami vagy nem törékeny, vagy ha törékeny is, jól be van csomagolva még ezen kívül is.

https://www.officemarket.hu/legparnas_boritek

Légpárnás tasak, 200x275 mm külméret, 180x265 mm belméret, VICTORIA, W4, fehér (IBIL12)

 

 

Nézz szét webáruházunkban, ahol sok egyéb kiegészítőt és kelléket is megtalálsz, ami a hatékonyabb működésedet eredményezi!

https://www.officemarket.hu/