Etikettek

A matrica- és címkenyomtatás soha nem volt még ennyire egyszerű. Webáruházunkban több, mint 300 etikett közül válogathatsz, így akár előre elkészített verziót, akár olyat szeretnél, amire te magad tudsz nyomtatni, azt nálunk megtalálod.

Rendezés:

Etikett, 20x38 mm, 60 etikett/csomag (ISCIN2038)

254 Ft 229 Ft (180 Ft + ÁFA)
Gyártó: .
45,72 Ft/lap

Etikett, 35x50 mm, 60 etikett/csomag (ISCIN3550)

322 Ft 290 Ft (228 Ft + ÁFA)
Gyártó: .
28,96 Ft/lap

Etikett, 20x30 mm, 60 etikett/csomag (ISCIN30)

243 Ft 220 Ft (173 Ft + ÁFA)
Gyártó: .
54,93 Ft/lap

Webáruházunkban olcsón vásárolhatsz CD és DVD címkéket, mátrix etiketteket, íves etiketteket, az etikettek és címkék eltávolításához szükséges kiegészítőket, és számos egyéb etikettet is. Ránézésre bizony lehetetlen megmondani azt, hogy egy adott CD-n, DVD-n vajon mi található. Ha alkoholos markerrel, tollal írjuk fel rájuk a tudnivalókat, azok egyrészt nem esztétikusak, másrészt hamar le is kopnak. Éppen az ilyen helyzetekre ajánljuk a CD és DVD címkéket, melyekből matt és fényes verziót is választhatsz, ezekkel pedig könnyen egyedivé teheted a lemezeket.  Az etikettekből választhatsz olyat, amivel már semmi dolgod nincs azon kívül, hogy írj rájuk, valamint olyat is, amire bármit kinyomtathatsz. Az azonnal felhasználható etikettek között vannak különböző méretű és színű körök, négyzetek, míg a nyomtatható verzióból számtalan típus létezik, az egy oldalas verzión át akár a 44 részre osztott darabokig.

Etikett- és címkeeltávolításban is bízd csak magad az OfficeMarketre, hiszen két különböző etikett-eltávolító is megtalálható webáruházunkban toll és spray változatban. Mindkettőre igaz, hogy eltávolítják a címkéket és a ragacsos maradványokat mindenféle fémről, műanyagról és kartonról is. Arra azonban érdemes figyelni, hogy használat előtt egy kis részen teszteld le a terméket, ugyanis előfordulhat, hogy a műanyag felületet mattítja, a festett felületet pedig fakítja kicsit