Barion Pixel

Hogyan készülj fel az őszi és téli időkre az irodában?

2022. 10. 07. 00:00:00
Hogyan készülj fel az őszi és téli időkre az irodában?

Ahogy beköszönt az őszi idő, lehűl a levegő és a táj is új színeket ölt magára, úgy az emberek hangulata is ehhez igazodik. Jobban szeretnek bekuckózni, forró italokat iszogatni és töményebb, csokisabb édességeket fogyasztani a jeges italok és hűtött finomságok helyett.

Fél lábbal ilyenkor már a Karácsonyra is készülünk, hangulatunkat ahhoz igazítjuk, és ha az őszi hónapokban még nem is hallgatunk karácsonyi zenéket, de gondolatban már a Halloween utáni időszak is ott motoszkál a fejünkben!

De addig is elő a sütőtökökkel, és dekoráljuk az irodát is ősziesre!

Hogy ez a hangulat munka közben is meglegyen, hoztunk pár ötletet, mivel adhatod meg a kollegáknak ezt az érzést.

Vigyél őszi színeket az irodába!

Először is, mindennek az alapja a kinézet, vagyis öltöztessük fel az irodát őszies színekbe!

A barna, sárga és piros árnyalataival találkozhatunk a szabadban, ezért ezeknek a színeknek célszerű dominálnia a belső terekben is. A kint szedett falevelekkel díszítheted a parafatáblákat, ablakokat, ezekből készített girlandokkal esetleg a bejáratokat, asztalokat, vagy a recepciós pultot is dekorálhatod vele.

A gesztenye és a toboz szintén ilyenkor aktuális, ezért ha találsz a falevelek mellett ilyesmit, akkor nyugodtan gyűjtögess belőlük! Ezt csak úgy egy szép fonott, fa- vagy üvegedényben dísztárgyként szolgálhat, vagy a faleveles girlandot is feldobhatod belőle pár darabbal.

De akár papírból is kivághatod a dekorációt, így nem kell félni a bogaraktól és jövőre is újra felhasználhatod őket!

őszi színek az irodába, környezez, hangulat, gesztenye, toboz, tök - officemarket.hu

Tegyél ki gyertyákat . persze, csak óvatosan!

A gyertyák azon felül, hogy illatosak, hangulatot adnak az irodának, főleg ha sokáig kell bent maradni és kint már sötét van.

Csak óvatosan a tűzzel, ha sok géppel dolgoztok, és mindenfelé kábelek vannak, akkor érdemes kis elemes gyertyát beszerezni, ami ugyan nem illatos és nem igazi tűz lobog benne, de legalább biztonságos, a kellemes fényes hangulata pedig ugyan úgy megvan.

Az illatot pedig mással is meg lehet oldani!

Gyertyák, ősz, őszi hangulat az irodában is - officemarket.hu

Illatos iroda - ez is lehetséges! 

A sütőtök, a fahéjas alma, a forrócsoki, ez mind az őszt juttatja eszünkbe, ezért az illatát is szeretjük, ha körbevesz bennünket.

Az automatikus illatosítókkal is biztosíthatod a kellemes légkört, vagy párologtatót is beszerezhetsz, ami a finom illatok mellett az egészségnek is jót tesz!

Meleg italok

Ha van ingyenes kávégép és vízforraló, amit a kollegák bármikor használhatnak, az már pozitív, viszont hogy a kedvüket is feldobd, szerezz be szezonális ízeket!

Kóstoltál már sütőtökös kávét?

Nagy kedvenc az őszi szezonban, szerezz te is az irodába, hogy a kollegák is meg tudják kóstolni a különleges ízeket! Akár forró csokoládé porral vagy kapszulával is kiegészítheted a repertoárt, és azokról se feledkezz meg, akik nem kávéznak!

Egy finom almás-fahéjas, szilvás-fahéja, esetleg körtés vagy bármilyen gyümölcsös, őszi ízeket idéző tea meghozza a kedvet a munkához, és jól esik elkortyolgatni a hűvösebb időkben.

meleg ital, kávé, tea, fahéj, forró csokoládé, csoki, iroda, ősz, officemarket.hu

Reméljük tudtunk segíteni ezzel a pár ötlettel, hogy motiváld a dolgozókat az őszi hangulat varázsával!

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód